Les residències de l’AADPC es presenten a la mostra #EnProcés, de la Fabra i Coats demà divendres i dissabte 12 d’abril.

Web

Els dies 11 i 12 d’abril, es presenten a la Fabra i Coats – Fàbrica de Creació els projectes en procés de creació de tres companyies residents : Amagat Teatre, en residència de l’AADPC de les associades Raissa Brighi i Francesca Romana Degl’Innocenti , TZS produccions, amb els associats Quique Culebras i Núria Casas i Múcab Dans.

L’horari de la mostra és: divendres 11 d’abril de 20.00 a 22.00 h i dissabte 12 d’abril de 19.00 a 21.00 h. L’entrada és gratuïta però limitada a l’aforament.

Sota el títol “Clandestines per destí?”, Amagat Teatre proposa una sèrie de monòlegs que evidencien l’estat de “clandestinitat transversal” en el qual viuen moltes dones, independentment de la seva classe social.

Direcció: Raissa Brighi, Marta Calzada Marco y Francesca Romana Degl’Innocenti.

Repartiment: Antonella Caron, Nuria Crosas y Barcia, Francesca Romana Degl’Innocenti, Georgina de Yebra Pintó, Rocio Manzano y Carla Vallès.

Música: Alexandro Majcan.

TZS produccions mostra una dissecció del concepte modern de parella dintre de la nostra societat a través de la combustió d’una relació a càmera ràpida i amb un llenguatge directe i còmic desconcertant.

Direcció: Quique Culebras. Repartiment: Núria Casas i Jaume García Arija.

Música original i espai sonor: Santi Palau. Espai escènic: Guillem Sànchez. Disseny de llums: Kiko Planas. Productora Executiva: Cristina Ferrer. Àudiodescripció: Llorenç Blasi.

L’espectacle s’oferirà amb audiodescripció per a persones invidents.

Múcab Dans presenta un projecte al voltant de la dansa, un autòmat i una escenografia articulada. Explora la por a allò desconegut que ens impedeix avançar, ens bloqueja i ens aferra al passat, a través del record i les textures.

Direcció: Irina Martínez. Ballarines: Marta Nolieja i Irina Martínez.
Escenografia: Santi Cabús. Producció i control d’escenografia: Joan Laporta.
Disseny de vídeo: Xarlene

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s