Nous Nomenaments dins el Sector Cultural

Sílvia Muñoz d’Imbert, nova directora del CoNCA

sm172

El Govern ha nomenat Sílvia Muñoz d’Imbert nova directora del Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) en substitució de Norbert Tomàs, que va renunciar al càrrec divendres passat. Sílvia Muñoz és historiadora, crítica d’art i comissària independent. Actualment és membre del Ple del Comitè Executiu del Consell de la Cultura de Barcelona, del Consell assessor del Museu de Montserrat (MDM), de l’Associació Catalana de Crítics d’Art (ACCA) i també de l’Associació Internacional de Crítics d’Art (AICA).

Nèlida Falcó, nova directora de l’àrea d’Arts Escèniques de l’ICEC

cacheImage

Des de principis d’octubre la gestora cultural Nèlida Falcó (Barcelona, 1974) assumeix les tasques de directora de l’àrea d’Arts Escèniques de l’ICEC (que forma part de la Direcció General de Creació i Empreses Culturals), en substitució d’ Antoni Bartomeus, que es va jubilar el passat mes de juny.

Nèlida Falcó és llicenciada en Filologia Catalana i màster en Gestió Cultural per la Universitat de Barcelona. El Disseny Hub Barcelona (2008-2010), la Fundació Caixa Catalunya (2008), la Sociedad Estatal de Exposiciones Internacionales (SEEI) o el FAD. Foment de les Arts i el Disseny (2001-2009), són algunes de les institucions i entitats amb les quals ha col·laborat. Des de 2011 era la gerent de l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC), tasca que ha desenvolupat amb energia i dedicació, i que ara li permetrà afrontar aquest nou repte.

Àlex Susanna, nou director de l’Institut Ramon Llull

Alex-Susanna-Ramon-Llull-ACN_ARAIMA20130319_0124_27

El fins ara director adjunt de l’Institut Ramon Llull, Àlex Susanna, ha estat nomenat nou director després que Vicenç Villatoro, que fins ara ocupava el càrrec, hagi comunicat al conseller la seva renúncia per motius personals. Susanna ha manifestat que: “L’Institut Ramon Llull és un dels instruments d’Estat més eficaços que tenim i a mi m’agradaria incrementar el seu paper per mostrar-nos el món i explicar els procés actual del nostre país”. Nascut a Barcelona el 1957, Àlex Susanna ha estat professor de literatura catalana i de teoria de la literatura a la Universitat Rovira i Virgili (1982-1992), empresari i gestor cultural, fundador i director de l’editorial Columna (1985-1999) i de la discogràfica Columna Música (1997-2000).

Alfred Fort, nou gerent de l’APCC

noticies289alfredforteditora44031289

Alfred Fort ha estat escollit, en substitució a la Nèlida Falcó, nou gerent de l’APCC. Soci de l’organització des dels seus inicis, ha estat creador i coordinador de la Fira de Circ Trapezi, ha dirigit l’Institut Municipal d’Acció Cultural de Reus -IMAC, el Teatre Bartrina, el Teatre Fortuny, i l’Oficina de Festivals de Reus. També ha coordinat el festival Cos de Mim i Teatre Gestual, i el CAER.  A més, ha estat fundador i coordinador de la Xarxa de Teatres Públics de Catalunya, entre d’altres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s