“Aquesta Cara”, direcció de Martí Torras, darrer projecte escènic presentat dins el cicle de lectures dramatitzades de l’AAPC, Fundació AISGE i Fundació Romea

AquestaCara0137

(C) Glòria Solsona

Aquest passat dimarts varem tenir l’oportunitat d’assistir a la lectura dramatitzada d’una gran obra de la jove dramaturga, Polly Stenham, anomenada “Aquesta Cara” (That Face).

Poques coses en sabíem d’aquest text teatral escrit per l’autora als 19 anys i que parla de les misèries d’una família desestructurada. I precisament per això la sorpresa fou tan gran.

Martí Torras va presentar la proposta al cicle de lectures dramatitzades que organitza l’AADPC, Fundación AISGE i Fundació Romea sabent que tenia un caramelet entre les mans.

Aquest projecte escènic, que encara no ha estat portat als escenaris del nostre país, té tots els ingredients per a triomfar: esplèndid text, esplèndids actors i esplèndida direcció.

Els actors varen fer un gran treball interpretatiu tractant-se d’una lectura dramatitzada, la qual cosa va fer veure el gran potencial del projecte. L’alt contingut emocional del text va elevar la tensió escènica fins al punt de fer-nos oblidar que es tractava d’una lectura dramatitzada i tenint la sensació que veiem una obra teatral acabada. D’aquesta manera el director, Martí Torras, va aconseguir el seu propòsit, fer veure als programadors que aquesta proposta s’ha de dur als escenaris ben aviat.

En breu, quan tinguem l’enregistrament de la lectura penjarem l’enllaç al nostre canal youtube per tal que us pugueu fer una idea de la qualitat del projecte escènic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s