Vine a Votar pel III Conveni Col·lectiu d’Actors i Actrius de Teatre de Catalunya el proper 28/10/13 a la Fabra i Coats

aadpc

CONVOCATÒRIA D’ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA
III CONVENI COL·LECTIU D’ACTORS I ACTRIUS DE TEATRE DE CATALUNYA

dilluns 28 d’octubre
a les 17 h en 1a convocatòria i a les 17.15 h en segona*
a la 3a planta de Fabra i Coats
(C/ Sant Adrià, 20, Barcelona)


*A la convocatòria en paper que heu rebut o rebreu properament per correu postal, hi ha un error d’horari. La primera convocatòria és a les 17 h i la segona a les 17.15, no a les 17.45 com posa a la carta.

Un cop represes les negociacions del conveni col·lectiu autonòmic de Teatre, ambdues parts hem arribat a un nou acord. És per aquest motiu que el Consell de Direcció de l’AADPC us convoca en assemblea per votar la nova proposta del III Conveni Col·lectiu d’Actors i Actrius de Teatre de Catalunya.

El vostre vot és indispensable, per tant, és important la vostra presència el dia de l’Assemblea. Serà el lloc on podreu plantejar tots els dubtes o comentaris que considereu oportuns. Veniu, opineu i voteu. És una decisió que afecta a tota la professió.

Si no podeu assistir a l’Assemblea, recordeu que fins el dia 21 d’octubre podeu enviar per correu postal els vostres vots de manera gratuïta amb la butlleta i els sobres franquejats que properament rebreu a casa. Només heu d’omplir la butlleta marcant la casella del vostre vot i posar-la dins el sobre blanc. Aquest sobre juntament amb la butlleta de dades personals l’haureu de posar dins el sobre franquejat i llençar-lo dins de qualsevol bústia de Correus.

Descarregueu-vos el document on hi trobareu tot el procés de negociació d’aquest conveni, prement aquí. Us informem de l’evolució d’aquestes negociacions, des de la proposta inicial de la part empresarial en el moment de denunciar el conveni fins la proposta final pendent de ser aprovada, si s’escau, per l’Assemblea de l’AADPC.

En tot cas, si teniu algun dubte sobre qualsevol dels termes del conveni, poseu-vos en contacte amb la Cristina Calvet, advocada de l’Associació, per correu electrònic a ccalvet@aadpc.cat o bé trucant al 932 311 484 o al 647 722 748.

TAN SE VAL SI HO FEU PER CORREU POSTAL O PRESENCIALMENT, PERÒ ÉS MOLT IMPORTANT QUE VOTEU!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s