Èxit de la Conferència Internacional de Fitzmaurice Voicework®


Acaba de finalitzar la Conferència Internacional de Fitzmaurice Voicework® organitzada a l’Institut del Teatre del 18 al 22 de juliol per part de l’AADPC. Ha sigut un gran èxit de convocatòria i els i les participants han destacat que ha estat una experiència excepcional, eminentment pràctica i multidisciplinar per a tot tipus d’artistes i professionals que utilitzen la veu. També han destacat la qualitat humana i la sensibilitat del professorat.
Els alumnes del curs han remarcat lo extraordinari de l’experiència, i han recalcat que ha sigut una conferència integradora encaminada a donar de eines per apendre a repirar de nou.
En el número d’estiu de la revista ENTREACTE es publicarà una extensa entrevista amb Catherine Fitzmaurice, fundadora del mètode que porta el seu nom. En aquest reportatge Ester Bartomeu, secretària de cultura de l’AADPC, conversa amb la docent americana i el seu fill, el mestre Saúl Kotzubei, que desgranen els orígens del mètode, les seves influències i principals característiques, així com anècdotes sobre celebrities que han passat per les seves mans.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s