MASTER CLASS + MONOGRÀFIC amb ÓSCAR AIBAR ( Director de “El Gran Vázquez” )

Aquest curs intensiu pràctic està dirigit a actors professionals o estudiants d’interpretació.
Alhora existeix la modalitat d’oïdor que està dirigit a realitzadors, estudiants tècnics de cinematografia, guionistes, etc… que volen veure en acció a un dels directors de cinema més representatius del nostre panorama cinematogràfic.

Óscar Aibar neix a Barcelona en 1967 i resideix a Madrid. Recentment estrena amb èxit de crítica i públic El Gran Vázquez (2010), llargmetratge que escriu i dirigeix, que ha estat seleccionat per a la secció oficial del Festival Internacional de Cinema de Sant Sebastià i que ha guanyat entre altres el Premi al millor guió en el Festival de Montecarlo. Ha dirigit també els llargmetratges Atolladero (1995), Platillos Volantes (2004) i La máquina de bailar (2006). Ha publicat les novel•les Making Of (2008) i Els menjadors de guix (2005) i el llibre de relats La teva ment estén xecs que el teu cos no pot pagar (2002). També ha publicat més de 500 pàgines com a guionista de còmics en diferents revistes, escriu habitualment col•laboracions en premsa i ha realitzat videoclips per a diversos artistes com Loquillo.

Itinerari:

Divendres 3 Juny:
19h a 20h 30m. : Tertúlia i col•loqui en el qual participarà el director Óscar Aibar. Presentació de continguts sobre la seva forma i manera de veure , escriure i dirigir cinema. Acostament al seu mètode personal de com desenvolupar la direcció d’actors en les seves pel•lícules. Consells de com afrontar des del seu punt de vista la relació entre actor i director. Criteri personal de com afrontar un càsting i la promoció del propi actor. Presentació de les seqüències a treballar en la Master Class i el que espera dels actors en desgranar-les i treballar-les. En finalitzar el col•loqui tindrà lloc la projecció de la pel•lícula”El Gran Vázquez” a partir de les 20h.30m.

Dissabte 4 Juny:
De 10h. a 14h i de 16h a 20h.: MASTER CLASS pràctica amb Óscar Aibar. Direcció d’ actors davant la càmera: Assaig, construcció de personatges, dramatúrgia i rodatge pràctic de seqüències representatives de les seves pel•lícules. Anàlisi dels resultats obtinguts. Els resultats de la Master Class seran gravats per tècnics professionals i seran lliurats en brut als participants.
20h. 30m : Projecció de la pel•lícula “Platillos Volantes ” d’Óscar Aibar.

Preu (Total 10 hores):

Actors participants ( Places limitades): 170 euros. Inclou Monogràfic +Master Class ( 8 hores) + material en brut. ( * Membres AADPC : 150 euros )
Oients ( Places limitades): 50 euros. Inclou Monogràfic+ Oient en la Master Class. ( * Membres AADPC: 45 euros)

Informació y reserves:
Passatge Sagristà, 8. BARCELONA
Tel.: 934193189 / 609415656
WEB: http://www.junnafilms.com
Mail: info@junnafilms.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s