Premis de la Unión de Actores 2010

Un any més s’ha celebrat l’edició dels premis de la Unión de Actores. La gala, que va tenir lloc el 31 d’octubre, va ser una nova ocasió de celebrar la professió entre els companys. La gala va estar conduïda per Pepín Tre, acompanyada per la música de l’Orquestra de Nacho Mastretta, on es va poder gaudir de la màgia de Jorge Blass, la fantàstica actuació de Pepe Viyuela i la de la micropoetisa Ajo.

Entre els companys que lliuraven premis estaven Ana Villa, Pilar Gomez, Jordi Bosch, Julia Trujillo, Beatriz Carvajal, Chiqui Fernández, Pepe Viyuela, Marisa Tejada, Paco Churruca, Jorge Bosso i Joan Maria Gual, president de l’AADPC.

La gala es va iniciar amb la breu intervenció de Vicente Cuesta, secretari general de la Unión de Actores.

Entre els convidats, comptaren amb diverses personalitats del món de la cultura com Ángeles González Sinde, ministra de Cultura, Alicia Moreno, regidora de l’Àrea de Govern de les Arts de l’Ajuntament de Madrid, Felix Palomero, director general de l’INAEM, José Garasino, Director de l’Acadèmia de cinema, Manuel Llac, representant a l’Ajuntament de Madrid, Jesús Cimarro, i el President de APTEMDE, José Miguel Vila.

També van acudir representants polítics i sindicals com Milagros Hernández, representant d’IU a l’Ajuntament, José Miguel Villa Antoniana, secretari general de FESS-UGT o Francisco Naranjo, Secretari de Comunicació de CCOO.

Entre els moments més emotius de la gala cal destacar el lliurament del premi “Tota una vida” a Asunción Balaguer de mans dels seus néts i el lliurament del premi dones de la  Unión de Actores, atorgat per la secretaria de la dona, a Les Àvies de la Plaza de Mayo, recollit per Carlota Ayub. El Premi “Especial de la Unión” entregat pel president de la nostra Associació, va ser en aquesta ocasió, per al Teatro Circo Price. En Joan Maria aprofitant la benentesa va fer un parlament abogant per la unitat dels diferents sindicats del sector per tal d’assolir objectius comuns.

Des de l’AADPC volem felicitar als candidats i als guardonats d’aquesta edició.

Si voleu més informació sobre els guardonats de la gala cliqueu AQUÍ.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s