AADPC, Fundación AISGE i Fundació Romea presenten la 2a lectura dramatitzada “Cinc vares de terra” el 6/07 a les 20h al Teatre Romea

“CINC VARES DE TERRA”

de Ruth Vilar

Dilluns 6 de juliol a les 20.00 h
al Teatre Romea

(C/ Hospital, 51. Barcelona – MAPA)

Equip artístic:

LD Cinc vares de terra

Amb la col·laboració de la companyia de teatre Cos de Lletra

La directora agraeix a Manuel Sánchez Riera per la composició i la interpretació de la música original

El pròxim dimarts 6 de juliol, se celebrarà la segona lectura dramatitzada del 2015 al Teatre Romea, “Cinc vares de terra”. El text escrit i dirigit per Ruth Vilar comptarà amb els actors i actrius: Eloi Benet, Elena Codó, Alícia Gonzalez Laá, Aina Huguet, Ferran Lahoz i Teresa Urroz.

Cinc vares de terra ens parla d’un temps indeterminat, on els homes viuen enmig de la natura, on les convencions socials s’afebleixen i s’estableixen relacions més franques o més violentes. L’assignació de parcel·les està degudament regulada per tal que la convivència sigui civilitzada, gairebé bucòlica. Però un crim pertorbador esquerdarà la calma aparent, tot revelant la desesperació i la ferocitat dels habitants del bosc.

Amb aquesta lectura dramatitzada, la directora vol alimentar el debat, més vigent que mai, sobre els drets a l’habitatge i a la vida i acusar unes institucions que, lluny d’emparar-los, els escanyoleixen.

En finalitzar la lectura els assistents podran participar en la xerrada que es durà a terme al mateix espai amb la directora de la peça, Ruth Vilar, i tot el seu equip artístic. Aquesta “col·loqui post-lectura” està emmarcat dins les “Accions Entreacte”, accions de promoció de la coneguda revista d’arts escèniques, i estarà conduïda per Carme Tierz, directora de la revista.

Descarregueu-vos el PROGRAMA DE LA LECTURA.

L’entrada és lliure però l’aforament de la sala, limitat. Per tant, us preguem que confirmeu la vostra assistència omplint aquest FORMULARI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s