L’Acadèmia del Cinema Català i l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya signen conveni de col·laboració

Foto de  família AADPC ACC

L’Acadèmia del Cinema Català i l’AADPC (Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya) signen un conveni de col·laboració que formalitza les relacions entre les dues institucions per crear projectes comuns en els camps artístic, cultural i laboral.

El president de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya, Àlex Casanovas, i el seu vicepresident, Jordi Boixaderas i la presidenta de l’Acadèmia de les Arts i les Ciències Cinematogràfiques Catalanes, Isona Passola, acompanyada del vicepresident de l’entitat, Sergi López han signat un conveni de col·laboració entre les dues institucions que es renovarà cada 2 anys si el balanç és satisfactori. La signatura va tenir lloc ahir per la tarda a la seu de l’Acadèmia del Cinema Català, al Passeig Colom núm. 6 de Barcelona.

El conveni recull la voluntat de col·laboració en promoure les activitats culturals i les arts de l’espectacle d’interès comú pels professionals del cinema i els actors que formen part de l’AADPC. També preveu l’organització de cursos per garantir la formació continuada dels professionals associats, el foment de la recerca, el debat i l’intercanvi d’experiències en benefici dels membres de les dues institucions.

En l’àmbit pràctic, l’AADPC oferirà als membres de l’Acadèmia descomptes per als cursos de reciclatge professional organitzats per l’entitat i també gaudir del servei d’assessoria jurídica i laboral que els ofereix l’Associació d’Actors i Directors.

L’Acadèmia participarà en l’organització de cursos específics i altres activitats i convidarà als membres de l’AADPC a les activitats sectorials que organitzi.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s