Actes del Dia Mundial del Teatre 2015

InvitacióDMT15

Arriba el 27 de març i, com cada any, celebrem el Dia Mundial del Teatre. Una jornada on el sector de les Arts Escèniques concentra les seves energies en fer visible l’estat de salut d’aquest art, un art necessari per a fer créixer, alimentar i cultivar qualsevol societat. Aquesta diada, a més, serveix de plataforma per reivindicar les demandes dels professionals del sector i fer-les arribar a institucions i ciutadania; un dia per fer sentir la nostra veu.

L’AADPC encarrega un Manifest pel Dia Mundial del Teatre a algun personatge destacat del món de les Arts Escèniques per tal que reflexioni sobre l’estat de la qüestió. Enguany però, hem volgut demanar a un col.lectiu que ens el faci, donada la situació actual, no hem cregut oportú escoltar una sola veu sino que hem volgut recollir les veus de més de 55 companyies independents i professionals individuals de teatre d’arreu de Catalunya.

I a més ho hem fet en un nou format , el del Vídeo-Manifest, on tot de cares conegudes i no tan conegudes, donen vida al Manifest Col·lectiu de l’AADPC. El vídeo-manifest el farem públic el dia 25 de març, en roda de premsa, i a partir d’aquell dia el penjarem a les xarxes per tal de fer-lo circular lliurement. Estigueu atents a tots els canals de comunicació de l’AADPC per tal d’ajudar-nos a difondre el missatge!

Actes del Dia Mundial del Teatre 2015 oberts al públic:

DIVENDRES 27 DE MARÇ

Durant la tarda, de 18:00 a 20:30 h. al vestíbul del Teatre del CCCB:

STANDS DE PROMOCIÓ DE LES ENTITATS PARTICIPANTS: IT (Institut del Teatre) – ACET (Associació d’escoles de Teatre) – TTP (Teatre per a Tots els Públics) – CIATRE (Associació de Companyies de Teatre de Catalunya) – AADPC (Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya)- ADETCA (Associació d’Empreses de teatre de Catalunya)

DISSABTE 28 DE MARÇ

A les 18 h. al Teatre del CCCB:

ACTUACIÓ: “El Tiempo es un Sueño” d’Asunción Balaguer. Cost de l’entrada 10€. Venda d’entrades a les taquilles del CCCB (de dimarts a diumenge d’11 a 20 hores) i a Ticketea.

DIUMENGE 29 DE MARÇ

Durant tot el dia als teatres i sales de Barcelona:

“CAP BUTACA BUIDA” – CAMPANYA DE PROMOCIONS

Al MATÍ de diumenge, als teatres: Almeria Teatre, La Puntual, Sala Fènix, Porta4, Teatre Gaudí Barcelona, Versus Teatre, Sat!, Jove Teatre Regina, Sala Àtrium, Teatre Tantarantana, Teatreneu i Poliorama, entre d’altres, preus súper especials amb entrades a 6 euros.

Els dies 27, 28 i 29 de març, venda d’entrades als webs i taquilles dels teatres amb un 50% de descompte per a les funcions del 27 de març al 6 d’abril (subjecte a disponibilitat).

ALTRES DIES

A les 20 h. del dia 24 de març al teatre Romea:

CONFERÈNCIA “Temps i teatre” A càrrec de Xavier Albertí, director d’escena, actor, gestor teatral, compositor i actual director artístic del Teatre Nacional de Catalunya. Entrada gratuïta amb RESERVA prèvia.

Que gaudiu dels actes!

Us hi esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s