L’AADPC col·labora amb la 15a edició del Premi BBVA de Teatre 2015

imgres

L’AADPC arriba a un acord de col·laboració amb la Fundació Antigues Caixes Catalanes i BBVA que promouen el Premi BBVA de Teatre amb la finalitat de donar suport i reconeixement a les creacions teatrals, incentivar la creativitat i l’ofici teatral i vetllar per la difusió dels espectacles guanyadors.

L’AADPC, en el seu objectiu de promoure i impulsar totes les activitats que ajudin a elevar el nivell cultural, artístic i professional dels associats i de la professió en general, emmarca la seva col·laboració en la 15a edició del Premi BBVA de Teatre. L’aportació de l’Associació consistirà a divulgar les bases del premi a través dels seus mitjans de comunicació, a participar com a membres del Jurat i  a l’entrega del premi al millor actor i millor actriu.

El Premi BBVA de Teatre és una plataforma de suport al teatre que té com a objectiu ajudar a les companyies professionals a promocionar el seu treball.  La convocatòria per a presentar projectes teatrals de qualsevol gènere i estil resta oberta fins al proper 22 de desembre. A mitjans de gener es donaran a conèixer les obres finalistes seleccionades pel jurat del Premi. Aquestes obres seleccionades es representaran en diferents poblacions catalanes durant l’abril de 2015 i l’espectacle guanyador es desvetllarà el 4 de maig en un acte a l’Atlàntida de Vic. El millor espectacle teatral rebrà 16.000 euros en forma de gira de quatre representacions per diversos teatres de Catalunya. A més els finalistes no premiats percebran 900 euros en concepte de caché. La principal novetat d’aquesta edició és que s’amplia el nombre d’obres finalistes, que passaran de quatre a sis, augmentant alhora la dotació econòmica global en 1800 euros.

+ informació per participar:  BASES DEL PREMI i la BUTLLETA D’INSCRIPCIÓ

Premi BBVA de Teatre
Carrer del Pont 16-18
08560 Manlleu (Barcelona)
93.852.13.85

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s