Benvinguda a la Professió 2014

BenvingudaProfessio0528

Aquest dimarts, 21 d’octubre, l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya va organitzar l’acte de la Benvinguda a la Professió” per a tots els alumnes que enguany han finalitzat els seus estudis a les Escoles de l’ACET, Eòlia i l’Institut del Teatre.

Aquest acte té com a finalitat mostrar-los l’activitat que es duu a terme des de l’AADPC i la importància de pertànyer a un col·lectiu organitzat que defensa els seus drets i els ofereix serveis específics per ells, els propers professionals de les arts escèniques i audiovisuals. L’AADPC, a més, vol actuar de pont entre el món acadèmic i el professional guiant-los en els seus primers passos dins el sector.

Els nostres representants, Àlex Casanovas (President), Adolf Baqués (Secretari General), Esther Bartomeu (Secretaria de Cultura) i Enric Cambray (Conseller i membre de la comissió de joves) els van explicar en profunditat tot el que representa l’Associació i les accions que s’emprenen des d’aquesta, alhora que els van acompanyar en una visita per les instal·lacions de la Fabra i Coats on l’AADPC té la seva seu.

Posteriorment els assistents van gaudir de l’actuació especial de la Cia. Amagat Teatre amb l’espectacle Eileen Shakespeare de les associades Raissa Brighi i Francesca Degli’Innocenti, que han desenvolupat el seu projecte teatral becades per l’AADPC dins del marc de les residències de la Fabra i Coats.

Un cop finalitzada l’actuació es va oferir als assistents un pic-pica i es va brindar amb cava Gramona, patrocinador de l’AADPC.

Des d’aquí, l’AADPC vol agrair l’assistència de tots els participants, la Cia. Amagat Teatre, els membres de la Junta i els representants de l’ACET presents.

Col·labora:

logo gramona dorado oscuro

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s