Gala “Catalunya aixeca el teló”, al Liceu

catalunya-aixeca-telo-teatro-liceu-cultura_2

ADETCA (Associació d’Empreses de Teatre de Catalunya), els Teatres Públics  i l’Associació d’Actors i Directors professionals de Catalunya, organitzen, un any més,  l’acte de presentació de la nova temporada teatral 2014/15.

El Gran Teatre del Liceu acull avui dilluns dia 15 de setembre a les 21:30 h la gala Catalunya aixeca el teló, on es presentarà la nova temporada teatral de Barcelona i d’arreu del país. La gala, dirigida pel cineasta, guionista i també dramaturg Joaquim Oristrell, no tindrà un presentador únic, sinó que es desenvoluparà a través dels números musicals del grup Cor de teatre i els monòlegs a càrrec de Roger de Gràcia, Eduard Farelo i Agnès Busquets, que serviran per introduir els respectius blocs temàtics d’espectacles. Se servirà, a més, de molts clips audiovisuals, destacant un vídeo en què diverses personalitats de la societat catalana, des del President de la Generalitat Artur Mas fins a l’escriptor Jaume Cabré, reflexionaran sobre el teatre català.

A Catalunya aixeca el teló es representaran, a més, fragments de musicals tan esperats com el retorn de Mar i Cel, el nou Sister Act Els Miserables on una quinzena d’associats de l’AADPC hi participaran. A més a més, entre altres sorpreses, actrius i actors com Josep Maria Pou, Emma Vilarasau, Jordi Bosch, Carme Elias o Jordi Boixaderas interpretaran en directe fragments d’obres d’autors teatrals universals.

La gala s’emetrà en diferit a TV3 un dia després.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s