S’obre la convocatòria de propostes per a la 6a Fira de Teatre de Lledoners

cultura (mailing)

L’AADPC ,dins el marc de les accions socials que duu a terme des de la Secretaria de Cultura, col.labora amb la Fira de Teatre del Centre Penitenciari Lledoners, que enguany se celebrarà del 3 al 19 d’octubre de 2014. És per aquesta raó que demana als seus associats la col·laboració per participar en la sisena edició de la Fira. Es tractaria de representar al centre penitenciari, una obra d’una durada màxima d’1 hora i 30 minuts. Es necessiten cinc o sis propostes. L’objectiu d’aquesta iniciativa és apropar el món de les arts escèniques a un col·lectiu amb dificultat d’accés a la cultura.

Aquesta activitat està programada pels tres primers caps de setmana d’octubre (els divendres, dissabtes i diumenges). Els horaris de les actuacions podran ser a les 11 del matí o a les 5 de la tarda, entrant un parell d’hores abans. A més, les companyies que ho desitgin, podran establir un petit col·loqui amb els espectadors interns en acabar la representació.

Els associats que ho desitgin poden fer arribar les seves propostes abans del divendres 19 de setembre a tumani@aadpc.cat posant a l’assumpte del correu LLEDONERS.

Les despeses de desplaçament per aquesta activitat van a càrrec de l’AADPC.

CP LLEDONERS

Carretera C-55 de Manresa a Solsona, Km 37

Sant Joan de Vilatorrada

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s