Joan Maria Gual deixa la presidència de l’AADPC

AADPC Comunicat

Benvolgudes companyes i benvolguts companys,

M’adreço a vosaltres per dir-vos que el passat dia 30 de juny, a l’Assemblea que es va celebrar a la nostra seu, vaig comunicar la meva intenció de deixar la presidència de l’AADPC, perquè la meva situació professional no em permet dedicar tot el temps que cal, per atendre les responsabilitats que es desprenen del càrrec. Mai m’ha agradat fer les coses a mitges.

Ara fa just sis anys que vaig acceptar amb molta il·lusió i un gran respecte presidir la nostra associació, el nostre sindicat, per encàrrec de totes i tots els que em vàreu votar per ocupar aquest lloc. El temps ha passat i penso que, si fem una mirada retrospectiva, podem assegurar que s’han complert la majoria dels reptes que ens havíem plantejat en els programes electorals, on comprometíem els nostres esforços per assolir objectius que ens apropessin a un servei millor per als associats.

S’ha conformat un equip humà i professional d’una alta qualitat en els dos sentits, que està al servei de tots els associats, s’ha traslladat la nostra seu social a un espai millor i molt més econòmic, s’ha ampliat i millorat el programa d’activitats tant en l’aspecte cultural com social, s’ha iniciat una nova etapa de la revista ENTREACTE, s’ha lluitat per l’equilibri econòmic enmig d’una clara davallada dels ingressos, s’ha signat un nou conveni col·lectiu, s’ha assolit la unitat sindical a nivell de l’estat amb l’aparició de la confederació de sindicats estatals d’artistes CONARTE… i un munt d’accions que situen a l’AADPC en l’epicentre de la representativitat en el sector, que respecta i valora la nostra presència, com a element essencial per a la seva cohesió.

Tot això ha estat fruit de la feina dels nostres tècnics i de la dedicació desinteressada de tots i cada un dels companys i companyes que han volgut formar part de les diverses Juntes i Consells i a qui vull agrair el seu esforç, la seva generositat i les seves aportacions, sense les quals, ara no es podria fer un balanç tan positiu.

En el camí he tingut el privilegi de servir a la meva professió i de tornar-li una part del que ella m’ha ofert en tots els meus anys de treball, que ja són uns quants. He pogut gaudir de la companyia de grans persones que s’han convertit en grans amics i amigues pels que només tinc paraules d’agraïment. He pogut reconfirmar, si és que em feia falta, la necessitat de lluitar plegats des de la unitat per defensar els nostres drets i dignificar la nostra professió.

Tan sols em queda donar-vos les gràcies a tots per la vostra confiança i demanar-vos una major implicació en les activitats que es realitzen a l’AADPC i un suport total a la Junta i al seu nou President, que saben que em tenen a la seva disposició, sempre que pugui ser útil en el camí de la lluita.

A totes i tots a reveure i bona feina!
Salut!

Joan Maria Gual
Director d’escena.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s