Presentació de la nova etapa i del nou web de la revista Entreacte de l’AADPC.

entreacte

LA REVISTA ENTREACTE INICIA UNA NOVA ETAPA AMB CARME TIERZ AL CAPDAVANT

La periodista, exdirectora de les revistes TeatreBCN i Hamlet, impulsa la renovació de l’edició impresa i Manuel Pérez, periodista especialitzat en informació cultura digital, lidera la pàgina web de l’Entreacte.

Aprofitant la diada de St. Jordi l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya presenta la nova etapa de la revista que edita, l’Entreacte. El projecte s’ha encarregat a un nou equip de professionals especialistes en l’àmbit cultura liderats per Carme Tierz i Manuel Pérez, que assumeixen la direcció de l’edició en paper i digital respectivament.

La nova etapa ve marcada per una renovació profunda dels continguts i dels formats en ambdues versions, i el nou esperit es reflecteix clarament en el nou disseny i  els nous serveis i seccions que s’ofereixen.

Tant en paper, com en la versió digital l’Entreacte té l’objectiu de ser una  eina de difusió de les moltes iniciatives que s’emprenen des de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), i vol contribuir a fer visible el lideratge de l’Associació en les accions que reclamen millores en el sector cultural.

Alhora és una plataforma d’informació de l’extens programa d’activitats (formació, debats, lectures dramatitzades, etc.) organitzades des de l’AADPC, és aparador de la feina dels professionals del sector i dóna opinió especialitzada sobre temes d’arts escèniques i audiovisuals  que interessen tant al sector com als aficionats.

La publicació, a més, posa a l’abast del públic una completa agenda de festivals, premis, convocatòries, novetats editorials, etc. En la web de l’Entreacte, aquests continguts estan contínuament actualitzats i permeten difondre a tots els interessats les informacions amb el màxim d’immediatesa.

Us adjuntem l’enllaç al nou web de l’Entreacte: www.entreacte.cat . Esperem que el feu servir en la vostra cerca d’informació i esdevingui un portal de referència en el sector de les arts escèniques i audiovisuals.

Entreacte_Digital

Avui no deixeu de regalar una subscripció a la revista en paper! Més detalls de com fer-ho prement AQUÍ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s