L’AADPC organitza una xerrada informativa sobre els ajuts de l’OSIC a les associacions d’arts escèniques

NOTÍCIA_BASESESPECIFIQUESCULTURA

Dijous 3 d’abril de 10 a 13h, a la  Fabra i Coats (Sala 2, 3r pis, Carrer de Sant Adrià, 20, Barcelona), es durà a terme una sessió informativa sobre els ajuts del Departament de Cultura per associacions d’arts escèniques. Aquesta sessió està organitzada per l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC), l’Associació de Professionals de Circ de Catalunya (APCC), i l’Associació de Professionals de Dansa de Catalunya (APdC), amb la col·laboració del Departament de Cultura.

Durant la jornada la Subdirecció General de Promoció Cultural i  l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC) del Departament de Cultura explicaran les següents línies de subvenció destinades a entitats privades sense finalitat de lucre:

· Subvencions per a projectes artístics de caràcter professional de formació, producció, exhibició i difusió en l’àmbit de la dansa.
· Subvencions per a projectes artístics de caràcter professional de formació, producció, exhibició i difusió en l’àmbit del circ.
· Subvencions per a projectes artístics de caràcter professional de formació , producció, exhibició i difusió en l’àmbit del teatre. 
· Subvencions per a la producció municipal i l’exhibició en festivals, circuits i xarxes de difusió d’espectacles d’arts escèniques i música sense finalitat lucrativa.
· Subvencions per a les activitats de centres de creació i producció d’arts escèniques, música i arts visuals de caràcter professional en espais de titularitat pública.
· Subvencions per a projectes artístics que articulin els sectors professionals en els àmbits de les arts escèniques, la música i les arts visuals.

Per motius d’aforment, aquesta activitat està adreçada exclusivament als associats de l’AADPC, de l’APdC i de l’APCC.

INSCRIPCIONS AQUÍ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s