Desconvocada la vaga de doblatge a Madrid! Felicitats companys!

adoma

ES DESCONVOCA LA VAGA DEL DOBLATGE A MADRID, QUE HA DURAT 17 DIES.

El dia 10 de març es van produir, en el sector artístic del doblatge, dos moviments importants que buscaven la represa de les negociacions dels convenis col·lectius d’àmbit autonòmic a Catalunya i Madrid.

A Catalunya, la PIMEC (Micro, Petita i Mitjana Empresa de Catalunya) va convocar tots els estudis de doblatge del territori per debatre el futur d’aquest sector. Aquesta reunió va sorgir arran d’una trobada prèvia, celebrada el passat dia 10 de febrer davant el Departament d’Empresa i Ocupació, a la qual vàrem assistir l’AADPC, DOBARNA, CCOO i UGT com a part social; i PIMEC i els dos estudis de doblatge SDI MEDIA i SONYGRAF, com a part empresarial. Com a resultat varem constatar la intenció manifesta de reconduir les negociacions per arribar al III Conveni col·lectiu de doblatge (branca artística).

A Madrid en canvi va començar una vaga a tots els estudis de doblatge en constatar que no existia voluntat, per la part empresarial, d’iniciar les negociacions d’un conveni col·lectiu autonòmic. Així, doncs es varen veure alterades les activitats als estudis TECNISON, SD, BEST DIGITAL, DELUXE, SONOLOGIC i també a TVE. Des del començament d’aquesta vaga, l’AADPC va demanar al sector que no acceptéssin els treballs prèviament iniciats als estudis de doblatge de Madrid, i ens felicitem pel fet que molts treballadors catalans van declinar treballar en feines aturades per la vaga de Madrid.

Ahir 27 de març de 2014, després d’aconseguir un acord previ per a la negociació d’un
conveni col·lectiu (Branca Artística de Doblatge i Sonorització) de la Comunitat de Madrid, l’assemblea dels treballadors d’ADOMA,  va decidir desconvocar la vaga iniciada el 10 de març.

FELICITATS COMPANYS!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s