CONARTE rep el “Premi Especial” de la Unión de Actores

Gual recogiendo el Premio de la UAAM

Joan Maria Gual, president de la nova “Confederación de Artistas del Espectáculo”, CONARTE, recull el guardó atorgat a l’entitat per la concordia i la confraternitat  demostrada pels diferents sindiacts d’artistes recent unificats.  

El Teatre Coliseum de Madrid, el passat 10 de març, va ser l’escenari de la Gala dels XXIII Premis de la Unión de Actores y Actrices Españoles.

La gala va suposar una crida a la unitat per part de tots els seus participants. Els que van tenir l’oportunitat de parlar van voler remarcar la importància de mantenir-se junts i defensar el dret a la cultura, que és un bé de tots i, fent referència concreta al cinema, al teatre i la televisió, necessaris per al creixement personal i no només un simple entreteniment.

El “Premi Especial”, aquest any va recaure a CONARTE, que en paraules dels organitzadors “marca un abans i un després en la història sindical dels actors i actrius d’Espanya” i va ser recollit pel seu president Joan Maria Gual, president alhora de l’AADPC. “Conarte suposa la unitat, que no la uniformitat, va dir. “Ara ve el difícil: saber utilitzar aquesta eina de 7.000 afiliats”, va afegir.

Si voleu veure el palmarès complet de la Gala dels XXIII Premis de la Unión de Actores premeu AQUÍ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s