Convocatòria del Premi BBVA de Teatre 2014

premi-bbva-teatre-blau

El Premi BBVA de Teatre és una plataforma de suport al teatre professional.

El Premi és un projecte sociocultural i artístic que  l’any 2001 va iniciar l’antiga Obra Social de Caixa Manlleu amb la intenció de recolzar la creació teatral dels grups amateurs i entitats catalanes que fan la seva activitat sense ànim de lucre.

Després de deu anys i més de 600 espectacles presentats, l’any 2010 es va obrir també a les companyies professionals, per tal que el guardó servís com a plataforma per a totes les companyies de teatre que, sovint, tenen dificultats per donar a conèixer el seu treball.

El Premi BBVA de Teatre és l’oportunitat per fer un pas endavant, conscients de les dificultats que tenen dia a dia els actors, directors i professionals del sector. Massa sovint es perden pel camí espectacles d’una gran creativitat i qualitat artística degut a diferent factors, però sobretot per la baixa probabilitat de treballar i mostrar-se en condicions.

El Premi té també l’objectiu de servir d’acostament del col·lectiu teatral. Atenent aquestes necessitats el premi busca promocionar el teatre emergent als diferents escenaris de fora de les grans ciutats.

El Premi BBVA  de Teatre aposta per la qualitat, la professionalitat i el risc; valors que volem compartir amb el públic a través de les obres finalistes i acostar així el teatre més emergent als diferents escenaris de fora de les grans ciutats.

L’AADPC col·labora donant a conèixer i difonent els premis.

Informació:  Bases de la convocatòria

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s