Jornades del Cercle de Cultura “CULTURA: Horitzó Europa”

Cercle-de-cultura_destacada

 

Primeres Jornades del Cercle de Cultura

CULTURA: Horitzó Europa – Un altre model és possible

Memorial Eduard Delgado i Clavera

Dates: 16-17, 30-31 de gener de 2014
Horari: 16:00 a 19:30 hores
Lloc: Sala Gaudí de La Pedrera (aforament limitat)

PRESENTACIÓ

El Cercle de Cultura convoca els dies 16-17 i 30-31 de gener les seves Primeres Jornades amb la denominació “Cultura: Horitzó Europa” amb la presència de grans especialistes europeus per revisar tant les polítiques culturals, els models i les condicions reals per garantir la creació i difusió artística en l’esfera privada i pública tot donant una mirada a la situació i perspectives de la cultura a països del nostre entorn europeu per conèixer altres experiències i reflexionar i estimular la innovació a les diferents esferes del món de la cultura.

PROGRAMA

16 de gener: Polítiques culturals a Europa: canvis, perspectives, reptes. Ponència introductòria a càrrec de Steve Green. Expert en polítiques culturals. Membre de l’equip d’experts de les Capitals Culturals d’Europa.

17 de gener: El funcionament de la cultura a Alemanya. Àmbits estatal i federal. Ponència introductòria a càrrec de Christine Merkel. Gestora cultural especialista en polítiques culturals i cooperació. Cap de la divisió Alemanya d’UNESCO, i membre del grup d’experts en política cultural de la UNESCO.

30 de gener: Dinamarca: estructura, organització i finançament de la cultura en un país petit. Ponència introductòria a càrrec de Gustavo López. Expert en polítiques culturals i integració.

31 de gener: Les indústries culturals a Europa. La perspectiva privada. Ponència introductòria a càrrec de Julianne Schulze. Peacefulfish Productions, Ltd. Consultors internacionals en Economia Creativa. Empresa amb diferents delegacions a Europa i seu a Londres. (UK)

Cliqueu aquí per a descarregar el programa complet en pdf

INSCRIPCIONS

Per poder assistir a les sessions presencials és necessari estar inscrit. El registre és gratuït per als socis del Cercle de Cultura i té un cost de 10€ per sessió per a la resta de professionals interessats. També es facilita una inscripció per a les 4 sessions amb un cost de 25€.  Al següent enllaç haureu de seleccionar la sessió o sessions a les que us interessi assistir, introduir les vostres dades de contacte i, per últim, imprimir l’entrada que els sistema us enviarà en pdf i que serà necessària mostrar a la recepció de l’acte per accedir a les sessions. Quedem a la vostra disposició per a qualsevol dubte escrivint a info@cercledecultura.org

Eventbrite - CULTURA: HORITZÓ EUROPA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s