Arranca el Nou Programa.cat

MARCA-01

Nous suports a les programacions estables

A partir de l’any 2014 s’inicia una nova etapa en què el suport del Departament de Cultura a les programacions estables municipals d’arts escèniques i música es troba directament lligat al Sistema Públic d’Equipaments Escènics i Musicals de Catalunya (SPEEM), que estableix diferents tipologies d’equipaments i estipula diferents modalitats de suport econòmic. Hi ha dos tipus de suport:

  • Convenis amb els equipaments que d’acord amb l’article 8 del Decret 48/2009, de 24 de març, del Sistema Públic d’Equipaments Escènics i Musicals de Catalunya (SPEEM) tinguin com a mecanisme de suport econòmic el conveni. Aquests són els equipaments escènics i musicals locals multifuncionals i també els centres de producció territorial.
  • Ajut a la contractació d’espectacles i concerts. El suport a la programació adreçada a la resta d’espais escènics es realitza a través d’un ajut genèric a la programació estable. Aquest ajut es materialitza mitjançant l’abonament d’una part del caixet. Per tal d’optar a aquest suport, es crea un catàleg obert a través del qual les companyies poden presentar les seves propostes dins dels terminis establerts. El catàleg és validat per una comissió de selecció. Aquest catàleg obert es vehicula a través de Programa.cat.

El termini d’inscripció que es va iniciar el passat 9 de desembre es tanca el proper 20 de gener i a partir d’aquest moment els programadors locals poden contractar els espectacles i concerts.

Programa.cat és una eina útil tant per als professionals, que poden donar a conèixer les seves propostes als programadors municipals, com per als ens locals, ja que els permet contractar a preus directament subvencionats i tenen accés a un catàleg de propostes amb les seves condicions tècniques i de contractació.

Si vols saber com funciona el Nou Programa.cat segueix el següent enllaç

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s