Tots contra l’IVA cultural!

logoCoordinadoraColor

El proper 29 d’octubre la Coordinadora de Treballadors i Treballadores de l’Espectacle presentarà al Congrés dels Diputats una carta en què li demana als diferents grups polítics parlamentaris que l’IVA cultural sigui rebaixat i equiparat amb la resta d’Europa, a més d’una reunió personal amb cadascún dels diputats de la comissió de cultura.

Després d’una aplicació desastrosa, en la qual els ingressos per impostos derivats de la cultura s’han enfonsat, cal que les organitzacions dels treballadors diguem als responsables directes que evitin aquest daltabaix. L’IVA, que no és l’únic problema dels artistes, si que està reduint l’ocupació i la capacitat de reacció del sector davant la crisi econòmica. Exigim l’equiparació de l’IVA per a productes culturals a l’IVA europeu, cosa que permetrà crear un model més sostenible.

Des de la Coordinadora, en la què l’AADPC participa conjuntament amb OSAEE, actors, directors, músics, tècnics, guionistes i altres treballadors de l’espectacle esperem que els grups parlamentaris s’asseguin a considerar les peticions de l’última baula del sector, els que pateixen l’atur i la precarietat derivada de les seves mesures.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s