Benvinguda a la Professió 2013

BenvingudaProfessio20130203

(C) Glòria Solsona

 

Aquest dilluns una vintena d’ex alumnes de les escoles de l’ACET i l’IT varen visitar la nostra seu a la Fabra i Coats durant l’acte a la “Benvinguda a la Professió”, la tradicional trobada que organitzem per a que tots ells coneguin de primera mà l’associació.

Aquest any els varen acompanyar Àlex Casanovas (vicepresident AADPC)), Ester Bartomeu (secretaria de cultura AADPC), Adolf Baqués (secretari general AADPC), Enric Cambray (conseller i membre de la comissió de joves AADPC), i Pep Cambray (coordinador de la Fabra i Coats).

També varen assistir a la Benvinguda els representants de l’ACET Antonio Gomez (president de l’entitat i director de l’Aula de Teatre de LLeida),  Gisela Krenn ( directora del Col·legi del Teatre), Nancy Tuñón i Marina Serra (directora de l’escola Nancy Tuñón i secretaria). Tots ells, en els parlaments, coincidiren en ressaltar que ara més que mai és molt important restar units i que un cop els alumnes deixen les escoles, l’AADPC els ajuda a encaminar els seus passos cap el món professional.

Al finalitzar la visita a les instal·lacions, que va incloure un “tour” per les oficines i les sales d’assaig, varem veure una mostra de l’espectacle “Mrs. Brownie” de Laura Guiteras, associada nostra que va presentar el projecte desenvolupat durant la seva residència de creació a la Fabra i Coats.

La majoria de les converses posteriors a l’actuació i al refrigeri giraren al voltant de l’ utilitat i la necessitat d’estar afiliat a l’AADPC i aquells serveis pels quals els futurs associats estan més interessats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s