El Departament de Cultura promou l’accés dels joves a les arts escèniques amb la campanya ‘Escena 25’

7850_377895669005199_1927463073_a

Mitjançant aquesta campanya, els joves entre 18 i 25 anys tindran accés a entrades per valor de 25 euros per assistir a espectacles a més de 70 teatres i sales de concerts d’arreu del país. La campanya, que s’està duent a terme durant tot el mes d’octubre, finalitza el 31 d’aquest mateix mes. Escena 25 facilita una aportació de 25 euros per jove per assistir a espectacles d’arts escèniques o música en viu.  A banda de promoure l’assistència dels joves als espectacles, permetrà donar a conèixer les programacions estables destinades als joves dels equipaments públics i privats.

El conseller Mascarell destaca que Escena 25 “vol posar els joves al circuit de les arts escèniques amb més convicció i fortalesa que mai perquè tot el públic jove que participi en la campanya serà públic en el futur “.

Per tal de participar en Escena 25, els joves s’han d’inscriure a la plataforma www.escena25.cat, on han de seleccionar i  reservar els espectacles i els concerts als quals vulguin assistir per, posteriorment, recollir l’entrada en taquilla.  Els inscrits poden recomanar els espectacles a un amic (que haurà de tenir també entre 18 i 25 ays) per anar-hi plegats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s