El Departament de Cultura impulsa el finançament de les empreses culturals a través de l’ICF i Triodos Bank

cultura_h3  ICF-250x250 TRIODOS-BANK

El Departament de Cultura ha signat dos convenis de col·laboració amb l’Institut Català de Finances (ICF) i Triodos Bank amb l’objectiu de facilitar l’accés al finançament de les empreses i entitats culturals. Amb aquests acords, el Departament de Cultura vol donar resposta a les necessitats de finançament d’empreses i entitats i facilitar-ne l’accés al crèdit.

D’una banda, el Departament impulsa una línia de préstecs de 20 milions d’euros a través de l’ICF per a finançar projectes d’inversió en actiu fix i/o circulant, adreçada específicament al teixit cultural català. Els préstecs per a inversió seran entre 30.000 i 1 milió d’euros, a retornar en màxim 7 anys amb 2 anys de carència inclosos, i els préstecs per a circulant entre 30.000 i 600.000 euros, a retornar en màxim 4 anys amb 1 any de carència inclòs. L’Institut Català de Finances aportarà els recursos i gestionarà la línia, mentre que el Departament  assumirà part del risc creditici de les operacions.

I de l’altra ha signat un conveni Triodos Bank que té com a objectiu avançar, via préstecs a 1 any, l’import de les ajudes i subvencions concedides pel Departament de Cultura als seus beneficiaris.
Trobareu tota la informació a través d’aquest enllaç http://ves.cat/hozX

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s