Primera Lectura Dramatitzada de l’AADPC: “Les Mans Brutes” de Jean-Paul Sartre

RomeaMansBrutes0145

(C) Glòria Solsona

 

Aquest dilluns el Teatre Romea va acollir la primera lectura dramatitzada del cicle de lectures organitzat per  l’AADPC, Fundación AISGE i Fundació Romea  amb el  títol de Les Mans Brutes de Jean-Paul Sartre.

La platea estava plena de professionals del sector i amants del teatre que varen gaudir d’ una proposta escènica molt original a càrrec del jove director Àlex Mañas.

Els actors Clara Segura, Marc Matrínez, Meritxell Termes, Norbert Martínez, Javier Beltran i Joan Carles Suau van estar esplèndids donant vida al text de Sartre tot fent un exercici de metateatre molt interessant que va donar lleugeresa a la lectura i la va fer més airosa.

Aquesta és la primera lectura d’un cicle de 4, que es duran a terme fins a finals d’any.  L’objectiu de l’AADPC és dinamitzar l’escena amb la sinergia d’altres agents i propiciar la contractació i promoció dels seus associats.  D’aquestes lectures a més se n’extraurà un material (fotografies,vídeo) que ajudarà als participants a comercialitzar el seus projectes i la seva feina.

La propera cita és el dia 22 de juliol al Teatre Akadèmia a les 20h amb la lectura D’ara a demà, de Manuel de Pedrolo, dirigida per Teresa Canas, amb el repatiment de Queralt Albinyana, Àngels Bassas, Manel Veiga, Pep Ferrer, Marc Barbena, Albert Alemany, Pere Molina i Pep Miràs.

Un pensament sobre “Primera Lectura Dramatitzada de l’AADPC: “Les Mans Brutes” de Jean-Paul Sartre

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s