Arrenca l’Avignon à la Catalane

avignon_bann

Avignon à la Catalane arrenca aquest dissabte 6 de juliol amb l’espectacle Naïf, a càrrec del pallasso Toti Toronell. Es tracta de la primera de les set companyies que participaran al festival dins del programa organitzat per l’Institut Ramon Llull, que inclou també una lectura dramatitzada.

Enguay es celebra la 2a edició de l’Avignon à la Catalane al Avignon Off del 6 a 31 juliol 2013 impulsat per L’Institut Ramon Llull per promoure la difusió de la cultura catalana a l’estranger.
Avignon à la Catalane, fundat el 2012 a l’Avignon Off, és emblemàtic de les missions del IRL: descobrir al públic francès i als professionals francesos, la riquesa i la diversitat del panorama català, renovat i animat durant l’última dècada per l’aparició de diversos festivals, ​​la creació i les residències artístiques  dutes a terme per moltes fàbriques de creació.

Es presenten un total de 7 obres de diferents disciplines de les arts escèniques com:dansa, circ, titelles… Cal tenir en compte el creixent interès en el nou teatre català escrit, i en aquesta edició es compta amb la lectura dramatitzada d’un text de Pau Miró, Lions.

Consulteu el  Programa Avignon à la Catalane aquí.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s