Presentació del Cicle de Lectures Dramatitzades de l’AADPC, Fundación AISGE i Fundació Romea

RodaPremsaCicleLectures4535

(C) Glòria Solsona

 

Avui ha tingut lloc la presentació del Cicle de Lectures Dramatitzades a càrrec de Joan Maria Gual, president de l’AADPC, Sergi Mateu, president de la Fundació AISGE i Carles Canut, president de la Fundació Romea, organitzadors de l’activitat.

El president de l’AADPC, Joan Maria Gual,  ha destacat que aquest projecte és possible gràcies a  l’establiment de xarxes de cooperació entre diferents agents dedicats a les arts escèniques i ha afirmat que “aquest és un dels nostres objectius,  que les nostres activitats creïn relacions de complicitat entre els professionals”. “En aquests moments hem de fer pinya” , ha afirmat.

En aquest sentit Sergi Mateu ha posat de relleu que els teatres han ofert les seves sales de forma gratuïta i ha avançat que s’està treballant perquè teatres públics també acullin pròximes lectures dramatitzades.

Joan Maria Gual també ha destacat l’acollida de la proposta de treballar en les lectures dramatitzades entre els associats d’AISGE iAADPC, i ha explicat que uns 500 socis s’han presentat per participar-hi. “Volem que aquestes lectures puguin ser el detonant perquè els associats aconsegueixen treballar en d’altres projectes i que les obres llegides donin el salt als teatres”, ha afegit.

Tots tres han recalcat que és una activitat gratuïta, amb entrada limitada a l’aforament del teatre.

La primera lectura es farà el proper dilluns 8 de juliol al Teatre Romea a les 20.30h i comptarà amb la participació de: Clara Segura, Marc Matrínez, Meritxell Termes, Norbert Martínez, Javier Beltran i Joan Carles Suau.

Informacions addicionals:

Confirmació d’assistència omplint el següent Formulari.

Disposeu del programa de mà de la primera lectura.

I del dossier NOU CICLE DE LECTURES DRAMATITZADES complet.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s