Jornada Professional del Festival Internacional de Teatre i Animació Al Carrer de Viladecans amb la participació de l’AADPC

noticies289viladecanseditora43601289

El proper 5 de juliol, el Festival Internacional de Teatre i Animació Al Carrer de Viladecans organitza una Jornada Professional que consta de dos tallers pràctics, una taula rodona i una mostra de companyies.

Aquesta jornada, que tindrà lloc a l’espai Cúbic de Viladecans, s’iniciarà a les 10:30h amb un taller pràctic realitzat per l’AADPC. Aquest col·loqui jurídic està destinat a professionals de les arts de carrer i serà impartit per la nostra advocada, la Cristina Calvet, duent com a títol “Com puc contractar i ser contractat en el sector artístic cultural?”

Més endavant, sobre les 16.00 hores començarà una taula rodona sobre l’existència d’un circuit per a arts del carrer, on l’Adolf Baqués, secretari General de l’Associació hi serà present.

Podeu descarregar el programa de la Jornada Professional Al Carrer 2013 aquí. El programa també inclou la graella de les actuacions del Festival Al Carrer 2013.

Us podeu inscriure a la Jornada Professional Al Carrer 2013 omplint aquest formulari

Per a més informació us podeu adreçar a jornada@alcarrerviladecans.com.

Us hi esperem!!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s