Presentació de les Candidatures a les Eleccions de l’AADPC 2013

AADPC Comunicat

TROBADA DE LES CANDIDATURES

a les eleccions a la Junta Executiva i al Consell de Direcció de l’AADPC

Demà dimecres, 12 de juny, se celebrarà a la Fàbrica Moritz de Barcelona una trobada entre els associats i els candidats a les eleccions a la Junta Directiva i els candidats al Consell de Direcció de l’AADPC.

Us recordem que la candidatura tancada a la Junta Executiva presidida per Joan Maria Gual està formada per Àlex Casanovas com a Vicepresident, Adolf Baqués com a Secretari General, Arnau Marín com a Secretari de Finances, Martín Curletto com a Secretari de Directors d’Escena, Ester Bartomeu com a Secretaria de Cultura, Amàlia Sancho com a Secretaria Adjunta de Cultura, James Phillips com a Secretari d’Acció Sindical i Jaume Costa com a Secretari Adjunt d’Acció Sindical.

I les candidatures personals presentades al Consell de Direcció són: Carol Muakuku, Joe Lewis, Carlota Frisón, Fanny Bulló, Mario Mañas, Mario Gas, Alberto Mieza, Enric Majó, Rosa Andreu, Teresa Soler, Carme Elias, Nuria Casas, Txell Sota, Àlex Brendemühl, Enric Cambray, Marta Montiel, Mercè Sanz, Lluís Olivé i Marcel Navarro.

Aquesta trobada tindrà lloc a partir de les 18.30 a la Sala de Tancs de la Fàbrica Moritz. Esteu tots convidats a acostar-vos-hi per conèixer el programa electoral de la Junta Directiva, debatre una estona amb els candidats i prendre una cervesa.

Per motius d’aforament, us demanem que ompliu el formulari confirmant la vostra assistència.

Us hi esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s