L’AADPC amb la Festa “Jo estimo TV3” 12/5/2013

 

El diumenge 12 de maig al Moll de la Fusta de Barcelona, se celebrarà de manera gratuïta la Festa “Jo estimo TV3” amb activitats per a tota la família al matí a partir de les 12 h i una tarda de concerts a partir de les 17 h amb alguns dels principals grups musicals del país. Mishima, Lax’n’Busto, Gossos, els Catarres, Quimi Portet, Pastora, Teràpia de Shock, Andreu Rifé, Macedònia o l’Always Drinking Marching Band són alguns dels noms que compartiran escenari.

Aquesta és una iniciativa dels treballadors de TV3, que finançaran la festa amb els diner recollits entre ells mateixos.

Amb aquesta activitat els treballadors de TV3 volen donar les gràcies al públic que durant 30 anys els hi ha donat suport i ha convertit TV3 i Catalunya Ràdio en uns mitjans de comunicació forts i de qualitat. Després d’haver encaixat ja una rebaixa important dels recursos, com la resta dels serveis públics, adverteixen del perill que suposaria una nova reducció dels pressupostos que pot fer inviable el model actual dels mitjans de comunicació públics de Catalunya.

De l’acte es farà un vídeo i durant la jornada s’habilitaran espais per a què els assistents puguin expressar davant la càmera el seu suport al servei públic de ràdio i televisió de Catalunya.

Més informació:

Joestimotv3@gmail.com
Twitter: @joestimotv3
Facebook: http://www.facebook.com/joestimotv3
Blog: http://joestimotv3.wordpress.com/

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s