Seminiari de Treball Pràctic sobre Shakespeare amb Dugald Bruce-Lockhart

 

aadpc_formació

EL VERS COM A GUIA I MOTOR PER ACONSEGUIR SIGNIFICAT I ACCIÓ FÍSICA
 
Del 13 al 22 de JUNY del 2013
De 09:30h. a 15:00h.
al TEATRE AKADÈMIA (Av. Diagonal 467, baixos – Barcelona)

Esbrinar els detalls del vers, del ritme i el pensament del personatge per aprendre a dur a escena el sentit profund del text i l’acció son els objectius principals d’aquest curs dedicat a l’obra de Shakespeare. Amb una metodologia de treball totalment pràctica, dedicada a explorar els significats variats subjacents en escenes i monòlegs, es tractaran temes com el cor i el treball en grup, el vers, el personatge, la fisicalitat, la música en relació amb el text i la música com a part viva i dinàmica del treball coral.

Abans de l’inici del curs cal fer un treball previ a partir d’una selecció de monòlegs shakesperians que es desenvoluparan al llarg del seminari. També s’ha de portar un instrument musical o objecte de percussió per aprofundir en els recursos musicals a l’hora d’explicar la història, un recurs que Bruce-Lockhart desenvolupa molt amb la seva companyia. Al final del taller es farà una sessió de portes obertes on els alumnes presentaran els treballs finals duts a terme durant el curs.

Els interessats han d’enviar CV + foto abans del 24 de maig per correu electrònic a jagustina@aisge.es o per correu postal a AISGE Barcelona (C/ Consell de Cent 433, prin. 1ª 08009 Barcelona)

Consulta el PROGRAMA SENCER DEL CURS

Organitza:                                                                                 Col·labora:

Log Fundación AISGE                                        logo aadpc-vertical

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s