Convocatòria d’Assemblea Extraordinària pel III Conveni de Teatre

Hora: 18 de febrer de 2013 a les 17.45 h en primera convocatòria i a les 18 h en segona

Lloc: Edifici Fabra i Coats – Fàbrica de creació (C/ Sant Adrià 20, planta baixa)

El Consell de Direcció de l’AADPC us convoca a l’Assemblea General Extraordinària per debatre les darreres propostes del III Conveni de Teatre. L’Assemblea és l’òrgan sobirà que decideix en última instància si s’aproven o no les propostes de tot conveni negociat per l’Associació. Assistir-hi, opinar, proposar i decidir són els drets que teniu com a associats de l’AADPC.

Tant si esteu a favor d’aquesta negociació com si hi esteu en contra, veniu, opineu i voteu si s’accepten o no, aquestes condicions. El vostre vot és indispensable. Si no podeu venir a l’Assemblea, recordeu que fins el dia 16 podem rebre per correu postal els vostres vots de manera gratuïta per vosaltres amb els sobres franquejats que us vam enviar. Només heu d’omplir la butlleta marcant la casella del vostre vot i posar-la dins el sobre blanc. Aquest sobre juntament amb la butlleta de dades personals l’haureu de posar dins el sobre franquejat i llençar-lo dins de qualsevol bústia de Correus.

És important que vingueu a l’Assemblea. Us esperem perquè hi digueu la vostra!

L’ASSEMBLEA ÉS L’ÒRGAN SOBIRÀ DE DECISIÓ DE L’ASSOCIACIÓ I L’ASSOCIACIÓ SOM TOTA L’AFILIACIÓ!

Un pensament sobre “Convocatòria d’Assemblea Extraordinària pel III Conveni de Teatre

  1. Com bé ja sabeu, ahir es va dur a terme l’Assemblea Extraordinària pel III Conveni col·lectiu de Teatre. Aquesta convocatòria fou més participativa de lo normal, superant amb escreix convocatòries anteriors, corrovorant així que tema que es tractava era trascendent.
    Per falta de quorum suficient per l’aprovació de l’última proposta de conveni presentada per l’AADPC a la part empresarial, aquesta no es va poder aprovar. Per tant les negocioacions d’aquest III Conveni col·lectiu queden obertes.
    En breu l’AAPC es reunirà amb la patronal per plantejar altres propostes.
    Seguim!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s