El Teatre Akadèmia acull l’Assemblea Ordinària de l’AADPC i la 1a Lectura Dramatitzada organitzada conjuntament amb Fundación AISGE

lectura foto175510_10200113984682785_59425629_n

El Teatre Akadèmia va acollir, aquest dilluns, l’Assemblea Ordinària de l’AADPC i la 1a lectura dramatitzada organitzada conjuntament amb la Fundación AISGE.

L’Assemblea Ordinària va transcorrer dins la normalitat i es va aprovar per unanimitat, el punt principal de l’ordre del dia, el pressupost de l’Associació pel 2013. La taula assembleària va estar presidida per la Susana Vilafañe, com a moderador va tenir en Josep Antoni Lej i com a secretaria la Teresa Soler.

En el transcurs de la mateixa, es va escollir la Comissió Electoral de l’AADPC, iniciant així el procés de les eleccions de la Junta Executiva i el Consell de Direcció ( aquestes eleccions tindran lloc el juny del 2013). Varen proposar-se els noms de Susana Vilafañe, Elisabeth Manté i Marc Loher, per a formar part d’aquesta Comissió sense decidir, encara, els càrrecs que exerciran cadascú.

Al torn de precs i preguntes es va parlar de la problemàtica social i professional que pateix el sector, un problema endèmic que es veu agreujat amb les retallades que s’estan fent a cultura. La resposta de l’Associació va ser que havíem d’unir-nos per lluitar en un front comú i que aquesta és la via perquè el col·lectiu faci més visible les seves necessitats.
Un cop finalitzada l’Assemblea es va iniciar la lectura dramatitzada dirigida per Carme Portaceli i basada en una adaptació actualitzada de “La Pau” d’Aristòfanes. Varen participar en la lectura Jordi Sanosa, Albert Pérez, Bruna Cusí, Marta Santandreu i Txell Sota.

Volem agrair a tots el professionals que varen donar vida a “La Pau” la seva bona disposició i treball!

El President de l’Associació, Joan Maria Gual va tancar la trobada dient que aquesta lectura dramatitzada, era l’inici d’un cicle de quatre lectures, que tindran continuïtat al llarg del 2013, organitzades conjuntament amb la Fundación AISGE i amb la col·laboració de la Fundació Romea.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s