Curs de formació: “Drets de propietat intel·lectual i d’imatge en el sector artístic. Entitats de gestió” organitzat per SindicArt

logo-sindicart-1-72-dpi

Vols saber que són els drets d’imatge? I per què t’interessen si ets un professional del sector artístic? Saps quines són les diferències entre els drets d’imatge i els drets de propietat intel·lectual que generes com a intèrpret? En quina mesura pots controlar el seu ús i explotació? Quin són els seus límits?.

Quin es el funcionament de les entitats de gestió respecte els seus socis i respecte els drets de propietat intel·lectual que aquests generen?

Qui?
Cristina Calvet,
Advocada de l’ AADPC i membre del  Comitè Científic i professora del Máster en Drets de la Propietat Intel·lectual i industrial del Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Quan?
18 de desembre de 2012 (dimarts), 17 h – 19.30 h (final aproximat)


On?
Fàbrica de creació Fabra i Coats
Carrer Sant Adrià, 20
08030 Barcelona
Metro: Sant Andreu (Lína L1 – vermella)

Matrícula: 10 € per socis de l’AADPC, Ad’EC, APDC, AREC, ATECAT
20 € per no-socis.
El nombre de places és limitat. Les inscripcions seran tingudes en compte per rigorós ordre d’arribada. Seran vàlides un cop omplerta la fitxa d’inscripció i rebut l’ingrés bancari (al compte 0487 – 1371 – 13 – 2000008813 (BMN – Caixa Penedés, titular: SindicART), indicant el nom i la referència FORM5. Si ho feu manualment al caixer no cobren comissions.
Aquesta formació es cobra amb un preu simbòlic per formalitzar l’assistència i poder confirmar el nombre de places. Tots sabem que les coses gratuïtes no es valoren i no avisem quan no hem pagat res. Nosaltres, però, hem de poder saber quantes persones assistiran, perquè és important per poder preparar el material i tenir la sala a punt.

APUNTA’T OMPLINT EL FORMULARI

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s