L’AADPC participa en la trobada entre profressionals de l’audiovisual català promoguda per la Plataforma en defensa del Servei Públic de Radiotelevisió de Catalunya.

La Plataforma en defensa del Servei Públic de Radiotelevisió de Catalunya, promou una trobada entre diferents àmbits professionals vinculats a la indústria audiovisual catalana, per posar en comú les diferents experiències sota el impacte de la crisi econòmica en el sector.

L’acte es celebrarà, avui dijous, a la Biblioteca Arús, al Passeig de Sant Joan, 26, de 18:30 a 20:30h.

Les associacions, entitats i sindicats participants intervindran en relació als següents temes:

 Realitat professional i laboral en el sector audiovisual en el context de recessió econòmica. Conseqüències de la pujada de l’IVA i de les retallades en els pressupostos destinats a les industries culturals.

ACADÈMIA DEL CINEMA CATALÀ, Pep Armengol. ASSOCIACIÓ D’ACTORS I DIRECTORS PROFESSIONALS DE CATALUNYA, Àlex Casanovas. ASSOCIACIÓ DE TÈCNICS DE L’ESPECTACLE DE CATALUNYA, Albert Anglada. GUIONISTES ASSOCIATS DE CATALUNYA. COL·LEGI PROFESSIONAL DE L’AUDIOVISUAL DE CATALUNYA, Francesc Llobet. COL·LEGI DE DIRECTORS I DIRECTORES DE CINEMA DE CATALUNYA, Santi Lapeira.

 Les amenaces als mitjans públics de comunicació. La reforma del PP a la Llei de l’audiovisual. Les retallades pressupostàries a la CCMA i la seva influència en l’entorn audiovisual.

COMITÈ D’EMPRESA DE TELEVISIÓ DE CATALUNYA. COMITÈ D’EMPRESA DE LA CORPORACIÓ CATALANA DE MITJANS AUDIOVISUALS, Montserrat Ortega. COMITÈ D’EMPRESA DE CATALUNYA RÀDIO, Rosa Gordillo. DELEGATS DELS TREBALLADORS – ACTIVA MULTIMÈDIA DIGITAL, Alberto Alcantara. UGT DE CATALUNYA, SECTOR DE COMUNICACIÓ SOCIAL, CULTURA I ESPORT. Jordi Güell. CGT, SECTOR D’AUDIOVISUALS DE BARCELONA, Cristina Mas. CC.OO. DE CATALUNYA, SECTOR DE MITJANS DE COMUNICACIÓ, OCI, CULTURA I ESPORT, Jordi López.

La reducció de l’espai públic en  l’oferta informativa. Més pluralitat o més dependència del poder econòmic? El control polític dels mitjans.

CONSELL DE LA INFORMACIÓ DE CATALUNYA, Llùcia Oliva. COL·LEGI DE PERIODISTES DE CATALUNYA, Silvia Heras. COMITÈ PROFESSIONAL TV3. Raquel Ballabriga i Tristàn Cardona. COMITÈ PROFESSIONAL CATALUNYA RÀDIO, Gonçal Calvo.SINDICAT DE PERIODISTES DE CATALUNYA, Enric Bastardes.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s