Com podeu avançar el cobrament d’un ajut de l’OSIC mitjançant un crèdit amb l’ICF

L’OSIC s’ha afegit al conveni signat entre l’Institut Català de les Indústries Culturals (ICEC) i l’Institut Català de Finances (ICF) perquè empreses i entitats culturals privades puguin rebre un préstec en cas que hagin estat beneficiaris d’un ajut de l’OSIC i tinguin pendent de cobrar, en aquests moments, un import superior a 33.333 euros, corresponent a la bestreta de la subvenció, o a l’import total si ja ha estat justificada.

Què cal fer per demanar aquest préstec

Pas 1. Llegiu-vos atentament el conveni per conèixer les condicions del préstec.

Pas 2. Accediu al formulari de sol·licitud de préstec del web de l’ICF.  Ompliu la casella de l’import a finançar, seleccioneu el perfil de la vostra entitat, en el camp de línies especials marqueu “Bestretes de subvencions de l’ICEC” i empleneu el formulari de sol·licitud. Imprimiu-lo i signeu-lo.

Pas 3. Empleneu la sol·licitud de certificat de l’OSIC, imprimiu-la i signeu-la.

Pas 4. Feu arribar a l’OSIC, per registre o per correu postal, els dos documents anteriors amb la signatura original, juntament amb l’estat financer de l’últim exercici (comptes anuals i balanç).  Cal adreçar la documentació a l’Àrea Econòmica de l’OSIC, Portal de Santa Madrona, 6-8, 08001 Barcelona.

L’OSIC revisarà tota la documentació, farà les comprovacions del compliment de les obligacions tributàries i amb la seguretat social i, un cop verificat que tot està en ordre, enviarà la documentació a l’ICF, que es posarà en contacte directament amb els beneficiaris.

El préstec es formalitzarà en un termini aproximat de 15 dies, un cop presentada tota la documentació a l’ICF.

Des d’avui mateix podeu començar a emplenar les dues sol·licituds i fer-les arribar a l’OSIC.

Els costos de gestió i financers d’aquest préstec podran ser imputats a l’activitat en el moment de presentar la documentació justificativa.

En cas de dubtes, us podeu posar en contacte amb l’Àrea de Gestió Econòmica de l’OSIC – Telèfon 93 316 28 47 – Extensió: 13321

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s