Regularitzacions anuals de cotitzacions a la Seguretat Social 2011

La Tresoreria General de la Seguretat Social ha començat a remetre als artistes la regularització anual de cotitzacions corresponent a l’any 2011.

Cal que els actors i directors comproveu que a la comunicació rebuda apareixen totes aquelles empreses per a les quals heu treballat com Artistes el 2011, així com si les retribucions percebudes i les bases cotitzades són correctes.

Una vegada fet això, caldrà que examineu les dades de l’opció que podeu exercitar: per bases cotitzades o per retribucions realment percebudes. En aquest últim cas (regularització per retribucions), cap la possibilitat que el resultat sigui positiu, a pagar (degut a que la retribució anual cobrada ha estat superior a la base anual cotitzada) per la qual cosa heu de parar atenció per si us interessa millorar dies cotitzats i/o bases de cara a futures prestacions.

Per a qualsevol dificultat derivada d’aquesta regularització anual, a l’Assessoria laboral de l’AADPC restem a la vostra disposició en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i també els dimarts i dijous de 15 a 17 hores.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s