Xerrada informativa de FiraTàrrega 2013 per als associats de l’AADPC

Ahir va tenir lloc la xerrada informativa per participar a FiraTàrrega 2013. A la reunió assitiren en Jordi Duran, director artístic, en Mike Ribalta, cap de l’àrea de professionals i els associats de l’AADPC interessats en estar presents a l’edició de l’any vinent.

L’objectiu de la trobada era doble: fer un intercanvi d’impressions entre els associats participants, AADPC i Fira, de l’acció de l’estand paraigua que va tenir lloc a FiraTàrrega 2012 i rebre informació directe dels dos organitzadors.

En Jordi va parlar sobre com formar part de la programació oficial: la línia artística de selecció de projectes, les condicions de participació, al igual que també va explicar el programa de suport a la creació. Aprofitant la trobada també va presentar el 1r Màster de Creació en Arts de Carrer que han endegat amb la Universitat de Lleida.

Per la seva banda, en Mike Ribalta, va exposar les eines professionals que disposen per als associats de l’AADPC.  Va presentar la nova modalitat d’acreditació de professional independent, una acreditació que s’adeqüa molt millor a les necessitas dels nostres afiliats, i que ha sigut possible gràcies al treball conjunt engegat entre ambdues entitats. Així mateix va explicar per a què serveix l’estand paraigua que l’Associació gestiona a la Llotja de Professionals i acull a tots aquells afiliats que vulguin presentar projectes propis i com treure-li el màxim rendiment.

La xerrada es va cloure amb les preguntes dels assitents per ampliar la informació donada, i respondre dubtes.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s