Retard en el cobrament de les subvencions 2012 de la Generalitat de Catalunya

La Junta Executiva vol informar al soci que l’AADPC s’ha adherit al manifest promogut pel sector cultural on es denuncia el retard en el cobrament de les subvencions 2012 de la Generalitat de Catalunya.

Les entitats del sector cultural beneficiàries de les línies d’ajuts en matèria cultura concedides aquest 2012 per la Generalitat de Catalunya, a data d’avui, encara no hancobrat la primera bestreta de l’import atorgat.

Per part de la Generalitat de Catalunya no hi ha una informació clara i precisa en relació al calendari de pagament de les subvencions del 2012 i aquesta incertesa, està afectant de forma molt crítica la tresoreria de moltes entitats, creadors, col·lectius i agents culturals del nostre país.

L’endarreriment d’aquests ajuts ens posa en una greu situació: impossibilitat de cobrir línies de crèdit, anul·lació de programacions i activitats, rescissió de contractes, devolució d’altres subvencions ja rebudes, atur, etc. Posa en perill, per tant, la supervivència de molts creadors i col·lectius de cultura.

Les arts escèniques no són una excepció i també ens toca.

És per aquest motiu que l’AADPC s’ha adherit al manifest promogut pel sector cultural i està treballant perquè s’habilitin des de la Generalitat de Catalunya vies de solucions a la situació actual.

Us  mantindrem informats a mida que tinguem més novetats.

 La Junta Executiva de l’AADPC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s