Convocatòria d’Assemblea Extraordiària de l’AADPC 26S a les 16h a la Fabra i Coats

Valoració i, si s’escau, aprovació de la Negociació del VIII Pacte Extraestatutari amb TVC.

Els aspectes que TVC ha pretès negociar han estat exclusivament econòmics:

a)     Disminució de salaris.

b)    Creació d’un nou concepte denominat “produccions de Baix pressupost”.

Per part de l’AADPC, sent conscients de la situació que ha motivat a TVC a denunciar el 7è pacte, hem conclòs les actuals negociacions de la següent manera:

Taules salarials:

Any 2012:

a) Respecte la reducció salarial plantejada per TVC (6’5%) reducció d’un 5,75 % aplicable a totes les modalitats de contractació i per a totes les categories professionals.

b) Acceptació per part de TVC en estudiar i traslladar a l’ AADPC una proposta relativa a la possibilitat d’aplicar (amb el import total resultant que suposi el 5,75% de disminució salarial) % diferents de reducció en els salaris, en funció de les categories professionals existents en el present Pacte.

Produccions de baix pressupost:

a) Aplicació d’una disminució salarial en totes les categories i modalitats de contractació del 25%.

b) Acceptació per part de TVC de concretar per escrit aquest aspecte: disposar de major informació (control) sobre aquest tipus de producció pel que fa a costos de personal i professionals que intervindrien en aquest tipus de produccions.

Tot i que els acords adoptats per les parts respecte al projecte d’aquests tipus de produccions han estat aquests, des de la Comissió negociadora de l’ AADPC es proposarà posposar aquest punt per ser tractat en el moment que sigui una realitat i per futurs convenis o altres negociacions.

Altre aspecte: I Conveni Autonòmic de l’Audiovisual: TVC mostra la seva disponibilitat i compromís a col·laborar en impulsar converses per a treballar en l’ impuls i creació d’aquest conveni. Caldrà trobar un redactat adequat i ben fonamentat al respecte que s’inclourà en el VIII Pacte Extra estatutari entre TVC i l’ AADPC.

De la vostra assistència depén que es continuin aplicant les condicions laborals especials de les que fins ara havieu assolit a TVC. Per aquest fet el vostre vot és decisiu!

No permeteu que es menystingui la vostra feina!!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s