Convocatòria de l’AADPC per col·laborar amb la Festa dels Amics de Sant Joan de Déu

 

FESTA DELS AMICS de SANT JOAN DE DÉU

Dissabte 22 de setembre de 10 a 18.30h al Palau Robert
Passeig de Gràcia 107 (cantonada Diagonal)

Petició: Diverses propostes de petit format
Data límit de presentació de propostes: 19 de setembre

El col·lectiu d’actors i actrius ens tornem a sumar a una diada festiva organitzada per l’Hospital Sant Joan de Déu. Aquesta vegada és la “Festa dels amics de Sant Joan de Déu”, un dia farcit d’activitats obertes a tota la ciutadania que s’emmarca dins les festes de La Mercè 2012. Diferents col·lectius oferiran xerrades per als adults, tallers i activitats culturals per a infants (animació amb els Pallapupes, construcció d’instruments i musicoteràpia, taller d’alimentació saludable, il·lustració de còmics, pintura, cant, conta-contes, etc).

És per aquest motiu que us proposem que, de manera desinteressada, torneu a col·laborar fent allò que més us agradi, com explicar contes, cantar cançons, fer titelles, mim, etc.  Les propostes han de ser de petit format. Disposarem d’un racó al jardí del Palau Robert amb microfonia i faristols.

Des de l’AADPC us animem a participar-hi i us demanem que ens envieu les vostres propostes abans del dimecres 19 de setembre a amolins@aadpc.cat indicant a l’assumpte del correu SANT JOAN DE DEU. Qualsevol disciplina artística serà benvinguda! L’horari de les activitats serà de 11.30h a 13.30h i de 15.30h a 17.30h. Preguem ens indiqueu la franja horària preferent.

Aquesta festa l’organitza l’Hospital Sant Joan de Déu amb la col·laboració de l’AADPC dins el marc de les Festes de La Mercè 2012.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s