L’AADPC estarà present a la Llotja de Professionals de la Fira de Tàrrega 2012

Aquest any l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya estarà present a la Llotja de Professionals de la Fira de Tàrrega 2012 amb el seu estand paraigües, una nova acció que permet aixoplugar a tots el associats que desitgin assistir com a professionals a la Fira, ja sigui per presentar els seus projectes escènics  o per contactar amb companyies, programadors i/o d’altres professionals del sector.

Per facilitar l’assistència dels nostres afiliats, i en col.laboració amb la Fira de Tàrrega, els associats han pogut gaudir d’un 20% de descompte alhora d’acreditar-se.

Amb aquesta acció volem proporcionar un espai per tal que la nostra massa social pugui desenvolupar les tasques més comercials dels seus projectes i mantingui contactes amb els programadors catalans i internacionals assistents a la Llotja.

Així doncs, i seguint l’objectiu marcat per aquest 2012 de dinamitzar la Borsa de Treball,  volem que aquest espai esdevingui una plataforma de promoció on s’afavoreixi la contractació dels nostres associats, oferint així un millor i més ampli servei per als nostres socis.

Si veniu a la Llotja tenim el plaer de convidar-vos a les següents presentacions que organitzem:

Divendres, 7 de setembre de 2012

13.00 h Presentació dels “Codis de Bones Pràctiques en Arts Escèniques a Catalunya”.

En els últims anys, diverses associacions professionals catalanes vinculades a les arts escèniques han elaborat uns “Codis de Bones Pràctiques” en favor de la dignificació de la professió i la millora de les condicions de creació, producció i exhibició escèniques. Per primera vegada en una mateixa taula, s’expliquen els processos d’elaboració dels esmentats codis de mà de les mateixes associacions que els han impulsat. Amb la participació de APGGC, APdC, TTP, APCC i AADPC. A la sala d’actes.

13.30 h Presentació de l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya – AADPC

Adolf Baqués, secretari general de l’AADPC, presenta l’entitat i el seu estand paraigües en companyia dels associats assistents a Fira 2012. L’acte es clourà amb una copa de cava. A l’estand núm. 44

Dissabte, 8 de setembre de 2012

13.00-14.30 Presentació dels espectacles dels associats de l’AADPC. 

Afiliats a l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya presenten els seus nous Projectes escènics. Acte conduït per Àlex Casanovas, actor i vice president de l’Associació. A la sala d’actes.

Us hi esperem!!!!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s