Declaració del Ple del Consell de Cultura de Barcelona

Fa quatre anys es va crear el Consell de la Cultura de Barcelona, un instrument  per contribuir al desenvolupament cultural de Barcelona. Un espai de diàleg entre el govern de la ciutat, els diversos sectors de la cultura i persones de reconeguda vàlua en l’àmbit de la cultura i les arts. El Consell s’articula com a òrgan de participació i incideix en la manera de fer polítiques culturals, en el com es defineixen i posen en pràctica.

En Joan Maria Gual com a president de l’AADPC forma part del Ple del Consell, l’òrgan que recull l’aspecte més consultiu i assessor.  Aquest l’integren un màxim de cinquanta persones, de diferents col·lectius i entitats culturals de la ciutat, que tenen veu i  vot.

En la seva darrera trobada el passat 19 de juliol el Ple del Consell va acordar per unanimitat demanar al Ple Municipal del Ajuntament de Barcelona “que reclami al Govern de l’Estat que esmeni la molt errònia mesura d’incrementar l’IVA cultural del 8% al 21%, pels seus efectes greument destructius i inassumibles pels sectors afectats i pel conjunt de la ciutadania en el seu dret d’accés a la cultura.”

El dia 25 de juliol el Ple Municipal de l’Ajuntament de Barcelona va ratificar la demanda del Ple del Consell que podeu consultar clicant Declaració institucional Ajuntament de Barcelona_25072012.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s