Vine a Fira Tàrrega 2012 amb l’AADPC

Aquest any l’Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya posa en marxa una nova acció a la Fira de Tàrrega 2012. Consisteix en la creació d’un estand paraigües que aixoplugui  a tots el associats que desitgin assistir com a professionals a la Fira, ja sigui per presentar els seus projectes escènics  o per contactar amb companyies, programadors i/o d’altres professionals del sector.

Aquesta iniciativa creada conjuntament amb la Fira de Tàrrega farà que els nostres associats gaudeixin d’un descompte del 20% a l’hora d’acreditar-se. I a més, gaudiran de 20 entrades gratuïtes per als espectacles programats i descompte del 50% per entrades addicionals.

Amb aquesta acció volem proporcionar un espai als nostres afiliats per tal que aquests puguin desenvolupar les tasques més comercials dels seus projectes i mantinguin contactes amb els programadors catalans i internacionals assistents a la Llotja.

Així doncs, i seguint l’objectiu marcat per aquest 2012 de dinamitzar la Borsa de Treball, volem que aquest espai esdevingui una plataforma de promoció on s’afavoreixi la contractació dels nostres associats.

Com a darrer apunt, comentar-vos que el dia 8 de setembre al migdia a la sala d’actes de la Llotja es faran les presentacions dels espectacles per part dels nostres associats, el format d’aquestes serà verbal, d’aproximadament de 10 minuts de duració  i aniran acompanyades d’algun suport audiovisual.

Si voleu informació per acreditar-vos poseu-vos en contacte amb:

Clara Marquina: comunicacio@aadpc.cat o bé truqueu al 932311484

Per més informació sobre Fira de Tàrrega cliqueu AQUÍ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s