Primera Assemblea General de FEPRODO a la Fabra i Coats, nova seu de l’AADPC

Demà, dissabte, a partir de les 10’30 h se celebrarà a Barcelona, la primera Assemblea de la Federació Estatal de Professionals del Doblatge i la Sonorització (FEPRODO), a l’antiga fàbrica de ‘Fabra i Coats’, avui reconvertida en seu de diversos sindicats i associacions d’Art i Espectacles de Catalunya, entre ells l’AADPC. Aquesta serà la primera Assemblea d’una organització sindical d’àmbit estatal, de recent creació, que integra federacions, sindicats i associacions d’artistes i treballadors d’aquest sector tals com tècnics, traductors, artistes, directors i ajudants del doblatge i la sonorització.

L’Assemblea de FEPRODO de demà és una fita històrica a Espanya ja que s’ha aconseguit, per primera vegada, reunir a tots els agents actius del sector.

D’aquesta Federació de Doblatge també en formen part les Federacions d’Artistes de l’Estat Espanyol (FAEE) i l’Organització Sindical d’Actors i Actrius de l’ Estat Espanyol (OSAAEE), de la qual l’AADPC en forma part.

El càlcul estimat de la suma total d’afiliats a les associacions sindicals d’artistes i tècnics de l’Estat Espanyol és del voltant de 10.000 persones repartides per arreu del territori.

Demà, els seus representants màxims, tindran l’oportunitat de reunir-se en una àmplia taula de debat que esperem sigui profitosa.

La setmana vinent informarem del seu desenvolupament i contingut.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s