Assemblea General Ordinària de l’AADPC 2012

El passat 25 de juny va tenir lloc l’Assemblea General Ordinària de l’AADPC del 2012 a la nova seu de la nostra entitat a la Fabra i Coats. Tal i com estava marcat a l’ordre del dia es va aprobar per unanimitat la Memòria d’Activitats del 2011 i el Balanç del 2011.

Com a novetat d’aquest any, per fer els precs i preguntes, es va llançar la iniciativa que els associats poguèssin enviar alguna qüestió del seu interès via on-line per ser resposta per algun membre de la Junta. I se’n varen enviar varies, però les més destacables foren:

Una de caire institucional, que feia referència fonamentalment, a la situació actual del CoNCA després de la seva retallada de funcions, la dimissió de tots els membres de l’antic plenari excepte un i el nomenament del nou equip. Aquesta pregunta, contestada en primera instància pel president de l’AADPC, en Joan Maria Gual, va suscitar un interessant debat que va concloure amb la possibilitat d’organitzar unes jornades de reflexió amb tots els associats, a la tardor, per definir el posicionament i possibles accions de l’AADPC enfront aquesta situació.

I una segona pregunta de caire més sindical, que tractava sobre la situació que s’està produint en l’àmbit de l’ensenyament i les possibles conseqüències pels titulats en art dramàtic. Aquesta pregunta va ser resposta pel Jaume Costa, membre de la Junta l’AADPC que participa des de fa un any aproximadament en la Plataforma de l’Associació de Titulats Superiors d’Arts Escèniques per l’Institut del Teatre (ATSIT) juntament amb l’Associació de Dansa i ex alumnes del Institut del Teatre. Malauradament no hi ha moltes novetats respecte al que ja us hem traslladat al llarg d’aquest temps mitjançant aquest mateix butlletí. Actualment, els llicenciats per l’IT no poden accedir a la borsa d’interins per donar classes de secundària i amb el canvi de llei, és possible que les universitats puguin arribar a donar el grau d’Art Dramàtic. La Plataforma continua el seu treball i per tant us anirem informant de les possibles novetats que puguin anar sortint.

L’Assemblea va transcorrer de manera cordial i distesa i després de concloure’s el torn de preguntes es va acordar crear una comissió per tractar els temes sorgits i fer unes jornades de reflexió on es demanarà la participació de la nostra massa social.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s