El Govern congela l’atorgament de subvencions de concurrència competitiva

La convocatòria de subvencions estructurals i per projectes que havia de publicar-se a finals d’aquest mes, segons l’anunci del President Artur Mas, queda sense efecte fins a nou avís a causa del nou pla d’ajustament per complir els objectius de dèficit.

La situació econòmica i els objectius d’estabilitat pressupostària i de reducció del dèficit públic obliguen a incorporar mesures importants de limitació de la despesa i de l’endeutament. El Govern ha de fer front a una reformulació dels pressupostos de la Generalitat per al 2012, davant la reducció dels ingressos que preveuen els Pressupostos Generals de l’Estat per a Catalunya per a aquest any. Per tot això, l’Executiu ha acordat suspendre les convocatòries de subvencions, ja que l’existència de crèdit pressupostari és un requisit essencial per a la concessió d’ajudes.

Aquesta suspensió tindrà efectes fins que s’aprovi un pla d’ajustament del pressupost del 2012 per al conjunt de departaments, organismes, entitats i empreses de la Generalitat de Catalunya.

De seguida que tinguem més informació us la comunicarem!

Per més informació cliqueu AQUÍ

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s