Marató de contes a l’Hospital Sant Joan de Déu

Aquesta és la crònica d’una jornada feliç: somriures desdentegats, ulls il·lusionats i boques obertes de nens i nenes que varen oblidar per una estona que estaven a un hospital. La màgia de les històries i les cançons que un grup d’actors i actrius de l’AADPC varen anar a explicar a Sant Joan de Déu va contribuir que les preocupacions i el malestar d’alguns infants i les seves famílies s’esvaïssin per una estona.

En la diada de Sant Jordi, una jornada en que les poblacions de Catalunya s’omplen d’olors i de colors, l’AADPC va portar un bocí d’aquesta festivitat a Sant Joan de Déu. Es varen repartir les actuacions entre l’escenari de la plaça principal i el hall interior. A la tarda, un grup d’ actors i actrius acompanyats per voluntaris de l’Hospital varen explicar contes i petites actuacions a les sales d’espera, als passadissos i en algunes habitacions.

Vagi el nostre agraïment més sincer a Txell Sota, Xavier Capdet, Andrea Bigoni, Mireia Ros, Àlex Casanovas, Sàskia Giró, Imma Colomer, Mone, Txell Sust, Jofre Bardagí, Saki Guillem, Andreu Rifé, Kate Casey, David Sánchez, Sarah Anglada, Gisela Llimona i Carla Torres Danès. I també a tot el personal de l’Hospital que amb tant entusiasme ens va acollir i ajudar per organitzar aquesta diada.

L’any que ve esperem tornar a comptar amb la vostra generositat. A tothom: gràcies per fer-ho possible!

Haver actuat en un racó del hall de l’hospital de Sant Joan de Déu em va fer oblidar per una estoneta de les preocupacions que em tenen tan trasbalsat aquests dies. Sembla mentida però aquells pocs nanos que van escoltar em van tornar a terra, a coses que tenen a veure amb el més important de la vida. I això em va relaxar, molt. Gràcies per fer-m’hi partícip!

(Andreu Rifé, cantant i actor)

Deixa un comentari